Verkeersdelicten

 • Na rijden onder invloed van alcohol

  Stop met zoeken van losse informatie over rijden onder invloed. Wij bieden u het overzicht met duidelijke en bruikbare tips en trucs voor het traject dat u nog te wachten staat. Met deze brochure begrijpt u beter hoe het allemaal werkt en wat u te wachten staat. U kunt dan zelf beter inschatten:

  1. Wat u moet doen om uw rijbewijs weer snel terug te krijgen
  2. Of u een advocaat nodig hebt
  3. Welke verweren u kunt voeren
  4. Welke straf u kunt verwachten

  Deze informatiebrochure is bedoeld voor wanneer u bent aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De brochure geeft inzicht in het traject dat u nog te wachten staat, zowel qua strafrecht als CBR, en wij geven ook adviezen en tips hoe u het snelst uw rijbewijs weer terug kunt krijgen. Door de samenloop van de verschillende procedures is dat vaak niet zo eenvoudig meer. Als u deze brochure hebt gelezen, weet u echt alles wat u moet weten over de strafzaak en de CBR-procedure.

   7,95
 • Verlaten plaats ongeval

  Deze informatiebrochure is bedoeld voor wanneer u bent uitgenodigd voor een verhoor bij de politie wegens verlaten plaats ongeval (art 7 WVW). Wat veel mensen niet weten is dat verlaten plaats ongeval een misdrijf is en dat bij een veroordeling of betaling van een geldboete (strafbeschikking) grote gevolgen kan hebben voor uw verzekering en de verklaring omtrent het gedrag. In de informatiebrochure worden alle mogelijke verweren voor vernieling besproken en verder uitgelegd aan de hand van het wettelijk kader en de jurisprudentie. Na het lezen van de brochure weet u precies wat u wel en niet kunt verklaren wanneer u op verhoor bij politie moet verschijnen.

   17,95

Toont alle 2 resultaten