Over ons

De informatiebrochures zijn opgesteld en worden bijgehouden door gespecialiseerde strafrechtadvocaten, verbonden aan het StrafrechtadvocatenNetwerk

Op basis van zijn jarenlange ervaring en de uitgebreide analyse van verschillende verhoren, heeft hij deze zeer uitgebreide en erg nuttige informatiebrochures kunnen opstellen waarvan het succes in de praktijk is gebleken. Cliënten voelen zich veel meer op hun gemak tijdens het verhoor bij de politie doordat zij vooraf precies weten wat het verhoor inhoudt, welke bewijzen er nodig zijn voor een veroordeling en welke strategie het beste kan worden gehanteerd om dit te voorkomen.

Bij de meeste informatiebrochures worden ook geanonimiseerde processen-verbaal van andere politieverhoren bijgevoegd zodat u ook op die manier zelf kunt lezen welke vragen er gesteld kunnen worden,

Wij hebben deze informatiebrochures opgesteld  omdat wij merkten dat veel van onze cliënten behoefte hebben aan een goede voorbereiding op het politieverhoor. Onze eigen clienten bereidden wij al zelf voor wanneer zij bij ons op kantoor kwamen, maar hierin ging teveel tijd zitten, waardoor wij niet meer aan onze normale werkzaamheden toekwamen. Bovendien kostte dit onze cliënten ook veel geld. Door de informatiebrochure nu online aan te bieden, hopen wij een groter publiek te bereiken.

Met deze informatiebrochures en een goede voorbereiding van het politieverhoor vergroot u uw kansen op een sepot of een vrijspraak enorm. In de meeste strafzaken wordt het bewijs namelijk geleverd door een verklaring van de verdachte, ook als de verdachte ontkent. Wat veel mensen niet weten is dat u door te ontkennen ook bewijs tegen uzelf kunt creëren. Pas hier dus goed voor op. Onderschat het verhoor bij de politie niet en bereidt het verhoor goed voor!

Over deze site

StrafrechtadvocatenNetwerk is een landelijk netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten in heel Nederland. De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van het strafrecht. Zodoende bent u altijd verzekerd van gespecialiseerde rechtsbijstand bij u in de buurt.

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl
Tel: 085-4865262 (dagelijks 8.00u – 22.00u)
info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Wanneer u wilt e-mailen naar ons, dan kan dit gericht. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle advocaten zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

LogoOrde