Bestelproces

U kunt de informatiebrochure(s) van uw keuze online selecteren en bestellen. De bestelprocedure is eenvoudig en u krijgt de informatiebrochure direct per e-mail toegestuurd.

Stap 1: selecteer de brochure(s)

Tijdens het bestelproces dient u een keuze te maken welke informatiebrochure(s) u wilt bestellen. Wij adviseren u om standaard te kiezen voor de informatiebrochure ‘Politieverhoor algemeen, tips en trucs voor verdachten’ omdat deze uitgebreide brochure de basis vormt voor de voorbereiding van het politieverhoor. Verder adviseren wij u ook de brochure te bestellen voor het specifieke delict waarvan u verdacht wordt. In de delictspecifieke brochures wordt alle voor dat feit relevante wet- en regelgeving en de actuele jurisprudentie besproken zodat u een goed beeld krijgt van het beoordelingskader dat de rechter later zal toepassen. U vergroot daarmee de kans op een sepot of een vrijspraak aanzienlijk.

Stap 2: afrekenen

Na de selectie van de informatiebrochure(s) komt u op de pagina waar u uw contactgegevens invult. Wij dienen over uw contactgegevens te beschikken in verband met het versturen van de factuur. Uw gegevens worden enkel met het oog hierop bewaard.

U selecteert vervolgens de betaalmethode. Wij bieden op de website de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact/Mister cash
  • Paypal

Stap 3: Direct per e-mail toegestuurd

Na de betaling krijgt u de informatiebrochure(s) direct per e-mail toegestuurd. U hebt dus de informatiebrochure direct tot uw beschikking zodat u meteen kunt beginnen met de voorbereiding op het politieverhoor.

N.B. Het kan voorkomen dat de e-mail met de informatiebrochure vanwege de geautomatiseerde verzending door uw spamfilter per ongeluk als spam of ongewenste mail wordt aangemerkt. Heeft u onze informatiebrochure niet ontvangen, kijk dan even in uw e-mailboxen voor ongewenste post en spam.

Stap 4: Aanvullend advies

Wilt u naar aanleiding van het doorlezen van de informatiebrochure(s) aanvullend advies voor uw zaak, dan verzoeken wij u uw zaak eerst aan te melden via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk (altijd binnen 24 uur!) contact met u op. Bij spoedgevallen kunt u direct contact met ons opnemen via 085-4865262 (dagelijks 8.00u – 22.00u)